Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Dadi Mob Concept Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Casute din lemn - spatiu de joaca pentru copii
900 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Casutele din lemn pentru copii sunt un loc de joaca minunat, ideale pentru petrecerea timpului in aer liber, in siguranta in curte sau in gradina. DadiMob va ofera o gama variata de casute de joaca, unele prevazute cu veranda, spatiu de depozitare pentru jucarii, lada de nisip sau chiar tobogan. Produsele sunt recomandate copiilor intre 3 si 10 ani, iar durata medie de viata este de 5 ani.

Toate casutele sunt fabricate din lemn masiv de brad si vopsite cu vopsele impregnate, pe baza de apa, alese special pentru a nu dauna sanatatii copiilor si aprobate de normele UE. Lemnul este tratat impotriva cariilor, ciupercilor si mucegaiului, precum si pentru ignifugare.

Proiectarea casutelor de joaca a fost realizata pentru a facilita la maxim montajul, acesta putand fi facut cu usurinta chiar de dumneavoastra. Acestea prezinta o stabilitate foarte buna, iar prin modul de constructie, imbinare si finisare a lemnului se garanteaza siguranta maxima a copiilor. Rezista in timp si nu necesita o anumita intretinere.
Preturile variaza intre 900-1800 lei
Din Gura in Gura